• Het Stubaital. Ik weet nu waar het ligt.
 • Zonder woorden. Veelzeggend
 • Op zoek naar het graf van private O'Neil
 • Dieppe, een slag voor Canada
 • Het Stubaital. Ik weet nu waar het ligt.


  Het Stubaital. Grenzeloos mooi. Het Stubaital. Tot voor kort had ik er nog nooit van gehoord. Het dal ligt...

 • Zonder woorden. Veelzeggend


  Zonder woorden. Veelzeggend Twee keer was ik erbij toen koningin Beatrix in mijn werkgebied kwam. In Enter, en in...

 • Op zoek naar het graf van private O'Neil


  Vrijdag 26 april Frank Graham Cycle Liberation Tour  Op zoek naar het graf van private O’Neil Het...

 • Dieppe, een slag voor Canada


  Dinsdag 24 april Frank Graham Cycle Liberation Tour De zon glinstert in het water van Het Kanaal. Een licht...

Persbericht Land & Tuinbouwbeurs Achterhoek


Opdrachtgever: CNO Expo

Locatie: Achterhoek Halle

Land & Tuinbouwbeurs Achterhoek, 3 tot en met 5 juni 2014, Halle

Een uniek evenement in een uniek gebied

Een beurs voor en door agrariërs. Voor de toeleveringsbedrijven en de boeren.

Een land en tuinbouwbeurs op een plek waar die hóórt te zijn: in de Achterhoek, van oudsher een land-, tuinbouw en veeteeltgebied, met nog steeds een enorm potentieel op dit gebied. 

Een beurs binnen handbereik van de Achterhoekers, in Halle, op de geboortegrond van de Zwarte Cross. Nog steeds is de akkerbouw, tuinbouw, groentechniek en veeteelt een belangrijker peiler van de Achterhoekse economie.

In dit gebied houdt CNO-Expo een grote Land & Tuinbouwbeurs van dinsdag 3 tot en met donderdag 5 juni 2014. De beurs, met een oppervlakte van ruim 30.000 m2, wordt gehouden op het evenemententerrein in Halle. Thema’s zijn mechanisatie, akkerbouw, rundveehouderij, intensieve veehouderij, volle grondteelt, bosbouw en groentechniek.

Zowel binnen als buiten is er voldoende ruimte voor standhouders om zich te presenteren, of het nu gaat om de nieuwste technieken voor de inrichting van stallen, de modernste landbouwmachines en de bijbehorende mechanische accessoires, vloeibare meststoffen of over vruchtbaarheid bij het melkvee, het herinrichten van het bedrijf of diergezondheid, nieuwe soorten maïs of nieuwe manieren van verbouwen van landbouwproducten.  

Op deze beurs kunnen bedrijven laten zien wat ze in huis hebben. Agrariërs kunnen zich hier op de hoogte stellen welke nieuwe technieken, verbeteringen, (rijpings)processen, groeimogelijkheden er zijn binnen hun bedrijfsgroep. “Op deze beurs komen de nieuwste ontwikkelingen op de markt bij elkaar. Ik denk dat er behoefte is aan deze beurs in de Achterhoek, en wij spelen daar op in. Deze beurs kan bedrijven een impuls geven en zo bijdragen aan het sterker maken van de landbouw en veeteelt in de Achterhoek”, benadrukt Johan Wolters, directeur van CNO-Expo. Wolters weet waar hij over praat. Hij is mede-oprichter van de AgroVak en organiseerde onder andere de succesvolle Landbouwvakbeurs Assen en is bezig met het realiseren van een soortgelijke beurs in Brabant, in 2015.

Veiling

Beursorganisator CNO-Expo houdt samen met TND Veilingen een veiling voor standhouders. Elke standhouder die materiaal wil laten veilen, kan dat in brengen. De veiling wordt gehouden op het beursterrein; de kijkdagen zijn eveneens tijdens de beursdagen.

 

Standhouders kunnen voor meer informatie terecht bij

CNO-Expo

Bouwstraat 37-202

7462 AX Rijssen

Telefoon: 0548-789238

Fax: 0548-789472

E-mail: info@cno-expo.nl

www.landentuinbouwbeursachterhoek.nl