• Het Stubaital. Ik weet nu waar het ligt.
 • Zonder woorden. Veelzeggend
 • Op zoek naar het graf van private O'Neil
 • Dieppe, een slag voor Canada
 • Het Stubaital. Ik weet nu waar het ligt.


  Het Stubaital. Grenzeloos mooi. Het Stubaital. Tot voor kort had ik er nog nooit van gehoord. Het dal ligt...

 • Zonder woorden. Veelzeggend


  Zonder woorden. Veelzeggend Twee keer was ik erbij toen koningin Beatrix in mijn werkgebied kwam. In Enter, en in...

 • Op zoek naar het graf van private O'Neil


  Vrijdag 26 april Frank Graham Cycle Liberation Tour  Op zoek naar het graf van private O’Neil Het...

 • Dieppe, een slag voor Canada


  Dinsdag 24 april Frank Graham Cycle Liberation Tour De zon glinstert in het water van Het Kanaal. Een licht...

Beursartikel Habito bedrijvenbeurs 2013 Evert Voortman


Opdrachtgever: WegenerMedia/CNO Expo

Locatie: Rijssen

'Beurs belangrijk in ons werkgebied'

(door Jenny ter Maat / tekst-prtwente)

Waarom de Rabobank actief meedoet aan de Habito Bedrijvenbeurs? Evert Voortman, directievoorzitter van Rabobank Rijssen-Enter, hoeft over dat antwoord niet lang na te denken. "De beurs is een belangrijk evenement in ons werkgebied, het spreekt vanzelf dat we daaraan meedoen. Het gaat over onze bedrijven en onze klanten, het spreekt vanzelf dat we daar bij betrokken zijn."

Voortman, die de openingshandeling verricht van deze Habito Bedrijvenbeurs 2013, verwacht dat bezoekers én ondernemers waar krijgen voor hun geld.

"In deze fase van de economische crisis is het als bedrijf van belang om naar buiten te treden en te laten zien wat je als bedrijf bent en kunt. Je moet nog meer aan de weg timmeren en dat gebeurt op deze beurs." De Rabobank timmert aan de weg door haar betrokkenheid bij de beurs en door voor haar zakelijke klanten tijdens de eerste beursdag, op donderdag 19 september, een lunchbijeenkomst te houden.

Hospice

Daarnaast is Voortman op nog een andere manier betrokken bij Habito 2013 en wel als penningmeester van hospice De Reggestroom. Tijdens de beurs wordt een veiling gehouden, georganiseerd door TND Veilingen en beursorganisator CNO-Expo. De opbrengst komt ten goede aan hospice De Reggestroom. "We zijn blij met zo’n veiling. We bevinden ons nog steeds in de beginfase en zijn nog heel erg afhankelijk van bijdragen", geeft Voortman aan. "Gasten en hun familieleden ervoeren het hospice als zeer positief. De manier waarop de coördinatoren en vrijwilligers omgaan met de gasten, hun betrokkenheid, de verzorging, de sfeer en zelfs de ligging: het zorgde allemaal voor een positief gevoel, ondanks de omstandigheden. Voor de exploitatie heeft het hospice geld nodig. Een veiling is een mooi moment om het hospice nog eens onder de aandacht van het publiek te brengen en we hopen natuurlijk dat de veiling ook een mooi bedrag opbrengt!"