• Het Stubaital. Ik weet nu waar het ligt.
 • Zonder woorden. Veelzeggend
 • Op zoek naar het graf van private O'Neil
 • Dieppe, een slag voor Canada
 • Het Stubaital. Ik weet nu waar het ligt.


  Het Stubaital. Grenzeloos mooi. Het Stubaital. Tot voor kort had ik er nog nooit van gehoord. Het dal ligt...

 • Zonder woorden. Veelzeggend


  Zonder woorden. Veelzeggend Twee keer was ik erbij toen koningin Beatrix in mijn werkgebied kwam. In Enter, en in...

 • Op zoek naar het graf van private O'Neil


  Vrijdag 26 april Frank Graham Cycle Liberation Tour  Op zoek naar het graf van private O’Neil Het...

 • Dieppe, een slag voor Canada


  Dinsdag 24 april Frank Graham Cycle Liberation Tour De zon glinstert in het water van Het Kanaal. Een licht...

Advertorial Cr3a Webdesign


Opdrachtgever: Cr3a

Locatie: Rijssen Twente

Nieuw in Rijssen: Cr3a Webdesign voor onder andere ZZP en MKB

Hét visitekaartje van uw bedrijf: een website van Cr3a Webdesign! Een website die het beste van uw bedrijf naar voren brengt in ontwerp, beeld en tekst. Een uitnodigende en wervende site, met duidelijke teksten, met sprekende beelden. En website afgestemd op uw wensen, op uw doelgroep. Herkenbaar voor uw bedrijf.

Cr3a Webdesign is een initiatief van drie enthousiaste, creatieve bedrijven uit Twente, die voor dit project de handen ineen hebben geslagen om professionele, aantrekkelijke, effectieve sites te realiseren voor onder andere ZZP'ers en het Midden- en KleinBedrijf.

Cr3a Webdesign levert een kwalitatief uitstekende website met veel extra’s: inclusief tekst en foto’s, voorzien van CMS (website beheersysteem), een mobiele website, nieuwsmodule en het eerste jaar gratis gebruik van CMS voor de aantrekkelijke prijs van 1.499,- euro! website

Cr3a realiseert websites met zorg voor het detail én voor het grote geheel. Door de input van Bandwerk Internet en reclamebureau, Martin Metsemakers Fotografie en Tekst & PR Twente wordt elk aspect van het bedrijf nadrukkelijk belicht en vormen design, woord en beeld één perfect geheel.

“Je ziet nogal eens op de website van een bedrijf dat er weinig aandacht besteed is aan de tekst terwijl het om een bedrijf gaat dat een gedegen product aanbiedt of een uitstekende naam heeft op het gebied van dienstverlening. Een gemiste kans. Teksten dienen het bedrijf te promoten. Wij zorgen voor heldere, toegankelijke teksten en een goede verhaallijn”, benadrukt Jenny ter Maat van Tekst & PR Twente.

Ook het fotowerk op een site kan er onprofessioneel uitzien. Martin Metsemakers zorgt voor perfecte beelden, sterke composities, die het bedrijf, het product en de werkzaamheden zichtbaar en aantrekkelijk maken voor de bezoeker van de site. Metsemakers: “Beelden zeggen meer dan duizend woorden, en dat geldt zeker voor fraaie, gedetailleerde beelden.

Een overzichtelijke website, vol bedrijfsinformatie en mogelijkheden, een website op maat gemaakt voor uw bedrijf. Voor dit precisiewerk zorgt Bandwerk Internet en reclamebureau. “Eén van onze sterke kanten is dat we professionals zijn op het gebied van het grafisch design van een site en als geen ander weten wat er op technisch vlak mogelijk is: dat maakt het product al uniek”, aldus Hans van der Stouw van Bandwerk. Met het meest gebruiksvriendelijke beheersysteem van Nederland kan de klant zijn of haar website volledig beheren.

Meer informatie: Cr3a Webdesign Overijssel, Kryptonstraat 8, 7463 PA Rijssen, telefoon 0548-54 26 72, e-mail: info@cr3a.nl, www.cr3a.nl